Vacatures Onderwijs

LET OP: onze vacatures worden vaak overgenomen door vacaturesites. Die geven echter niet altijd actuele informatie. Hieronder vind je de juiste informatie.

 

Een grotere aanstelling, indien gewenst, is vaak mogelijk door vacatures te combineren (bijvoorbeeld met uren voor de invalpool). Varietas is een werkgever met veel verschillende scholen. Medewerkers die al in dienst zijn van Varietas, krijgen via interne vacatures de gelegenheid om door te stromen naar de school/functie van hun voorkeur.

 

De volgende vacatures zijn op dit moment beschikbaar

(klik op bijgaande links voor meer informatie over de vacature)

 

Vacature Daltonschool Reggewinde in Nijverdal en OBS Dijkerhoek in Holten:

 

Vacature Daltonschool Weemewereld in Vriezenveen:

 

Vacature Varietas invalpool (doorlopend)

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze Varietas invalpool. Onze invalpool is een mooie manier om kennis te maken met verschillende Varietas scholen. Heb je een klik met een school? Dan heb je als interne kandidaat natuurlijk voorrang. Veel pool-collega's stromen op die manier door naar een school die bij hen past. Ben jij flexibel, breed inzetbaar en wil je het mooie vak van leraar op verschillende groepen bij onze scholen uitoefenen? Reageer dan snel! Voor meer informatie over de vacature klik hier.

 

Open sollicitaties

Zijn er geen vacatures beschikbaar maar ben je wel geïnteresseerd in een baan bij Stichting Varietas? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature apestaart varietas punt nl.

 

Zij-instroom

Ben je werkzaam in een andere sector maar wil je graag als zij-instromer aan de slag in het onderwijs? Houd dan de website van Driessen (www.driessen.nl) in de gaten. Zij begeleiden zij-instromers bij het vinden van een baan in het onderwijs. Door je aan te melden als zij-instromer word je op de hoogte gehouden van vacatures. Zodra er vacatures zijn voor zij-instroom binnen Varietas dan worden deze hieronder geplaatst. 

Check dan ook regelmatig onze website. 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze informatie wordt juist niet op prijs gesteld.

 

 

Ieder kind de best mogelijke basis bieden voor de toekomst

“Varietas” betekent “verscheidenheid”

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren