Vacatures Kinderopvang

LET OP: onze vacatures worden vaak overgenomen door vacaturesites. Die geven echter niet altijd actuele informatie. Hieronder vind je de juiste informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze informatie wordt juist niet op prijs gesteld.

 

Stichting Kinderopvang Varietas

 

Om kinderen optimaal te kunen ondersteunen bij hun ontwikkeling heeft Stichting Kinderopvang Varietas sinds 2019 eigen buitenschoolse opvang (BSO) en Peuteropvang (POV) bij scholen van Varietas in Diepenveen, Almelo en Vriezenveen voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Zo kunnen we het onderwijs en opvang aan elkaar laten aansluiten en versterken. Ons doel is; het zodanig inrichten van het onderwijs dat alle leerlingen een ononderbroken ontwikkelingsproces kunnen doorlopen.

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s):

 

  • Met ingang van 25 oktober 2021 zijn wij voor onze Peuteropvang en/of BSO bij diverse scholen/kindcentra op zoek naar pedagogisch medewerkers. Je kunt ingezet worden bij één van onze opvanglocaties, maar een combinatie met meerdere locaties of in combinatie met de functie van onderwijsassistent bij één van onze scholen behoort tot de mogelijkheden. Ben jij flexibel, hou je van kinderen en vind jij het leuk om met peuters te werken, klik dan hier voor meer informatie over de vacature.
    Voor meer informatie over de locaties kun je contact opnemen voor regio Deventer/Diepenveen met Nanneke Pol, via n.pol@varietas.nl of voor regio Almelo/Vriezenveen met Sylvia Koster, via s.koster@varietas.nl.

    Sluitingsdatum: 19 september 2021
    Gesprekken: donderdag 23 september vanaf 14:00 uur (of na overleg)

 


 

 

Ieder kind de best mogelijke basis bieden voor de toekomst

“Varietas” betekent “verscheidenheid”

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren