GMR vacatures voor ouder en personeelszetel
23 juni 2021

Nieuw GMR-lid

Hoera! De GMR van Varietas heeft er een nieuw GMR lid bij. Nienke Haarman-Veldwachter is door het conglomeraat Holten-Deventer gekozen in de personeelsgeleding van de GMR. 

 

Nieuwe vacatures

Inmiddels zijn er ook 2 nieuwe vacatures ontstaan: 

  • voor een ouder-zetel
    (Alle Varietas ouders mogen zich kandidaat stellen. De MR-en van de scholen uit het conglomeraat Almelo-Wierden mogen kiezen wie het wordt) 
  • voor een personeelszetel
    (Alle medewerkers mogen zich kandidaat stellen. De MR-en van de scholen uit het conglomeraat Hellendoorn-Twenterand-Joppe mogen kiezen wie het wordt)

Tot 23 september 2021 kun je je kandidaat stellen voor deze zetels. Voor beide vacatures geldt dat de zetel op 8 november 2022 opnieuw wordt opengesteld om nieuwe mensen de kans te bieden zich kandidaat te stellen. Als er dan geen andere kandidaten zijn, kan het GMR lid in de GMR blijven. 

 

Belangstelling?

Je kunt je kandidaat stellen door een email te sturen aan de verkiezingscommissie van de GMR: 692555a7.varietas.nl@emea.teams.ms. Geef daarbij aan voor welke zetel je je kandidaat stelt en op welke manier je met Varietas bent verbonden (school/scholen).

 

Wil je eerst meer informatie? Kijk op de pagina medezeggenschap, stuur een email naar e.korbeld@varietas.nl of bel 085-0435496.

 

GMR

Ieder kind de best mogelijke basis bieden voor de toekomst

“Varietas” betekent “verscheidenheid”

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren